divendres, de setembre 14, 2007

A l'abril es celebrarà el I Festival Hip-Hop de la mà de ‘Socarrap'

Visita el blog original a: Paterna en red

L'Ajuntament, en col·laboració amb l'associació ‘Socarrap' de Paterna, celebrarà en el mes d'abril un festival dedicat a la cultura Hip-Hop. Així ho va acordar l'alcalde Lorenzo Agustí durant una entrevista amb el responsable d'este col·lectiu, Rubén Roda, conegut a Paterna com ‘Benzo'.
El festival es desenrotllarà entorn de tres dels pilars bàsics del moviment Hip-Hop, sent el principal exponent la música rap, amb la participació d'un grup punter encara per definir i donant l'oportunitat a jóvens rapers per a fer-se escoltar per primera vegada. Junt amb la música, es desenrotllaran exhibicions de breakdance i grafitis que conformen el vehicle d'expressió de l'hip hop en ball i arts plàstiques respectivament.
A més de la realització d'este festival, Agustí va arribar a un acord amb Ruben Roda ‘Benzo' per a la instal·lació d'alguns panells urbans de manera que els aficionats al grafiti de Paterna tinguen la possibilitat de practicar esta afició, per a molts un art, d'una manera controlat i sense molèsties per als veïns.

L'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, va destacar el bon enteniment amb una associació que a través d'esta iniciativa “incrementa les opcions culturals del municipi”. Agustí va recordar que la celebració d'un Festival dedicat a la cultura Hip-Hop és una iniciativa inclosa en el programa electoral i va mostrar la seua satisfacció pel fet d'haver coincidit en el seu plantejament amb l'associació ‘Socarrap'.

Font: Ajuntament de Paterna