divendres, de setembre 07, 2007

"D'on ix el superàvit en dos mesos?"

Visita el blog original a: Paterna en red

El PSPV de Paterna ha ironitzat amb la nota de premsa difosa des de l'Ajuntament de Paterna en la que s'acusava a l'anterior equip de Govern d'haver deixat en fallida les arques municipals i s'anunciava un superàvit en els comptes de 2,7 milions per al pròxim exercici.

El portaveu del PSPV i exalcalde de Paterna diu no comprendre com fa dos mesos es parlava de dèficit i l'alcalde va optar per pujar-se el sou un 447%. També es va mostrar sorprés per apuntar-se l'èxit d'aconseguir un superàvit de quasi tres milions d'euros en a penes dos mesos. Borruey va comunicar que “el superàvit de què es parla serà, en tot cas, fruit de la gestió municipal socialista, que ha deixat una economia sanejada en la seua gestió dels últims anys” i va assenyalar que “el PP haurà de donar moltes explicacions als ciutadans i nosaltres els anem a exigir que ho facen perquè en economia no existixen ni els mags ni els miracles”.

Instal·len un Ecoparc mòbil junt amb un parc infantil
El Partit Socialista de Paterna ha denunciat la instal·lació de l'Ecoparc en el barri de La Canyada junt amb una zona recreativa infantil.