dissabte, de setembre 29, 2007

Els 30.000 euros de la falla municipal

Visita el blog original a: Paterna en red

Compromís es pregunta on quedà l'austeritat i el control de les despeses que va prometre el PP després de denunciar reiteradament la situació de fallida en què l'anterior equip de govern, del PSOE i EU, va deixar l'Ajuntament.

Des de Compromís no s'entén com el PP de Lorenzo Agustí seguix culpant de la suposada mala situació econòmica de l'Ajuntament al PSOE i decidix gastar-se els diners de la SUMPA en concerts en compte d'ajudes a la vivenda per als més jóvens, o com l'alcalde Lorenzo Agustí decidix el sou tan prompte va arribar al càrrec. Tampoc entenen que “plantar una falla municipal, el cost de la qual ascendix a 30.000 euros, siga una de les prioritats on invertir recursos (sempre escassos) per a atendre les necessitats a Paterna”

Compromís denuncia que des de la “política dels nous rics i de l'autobombo” que practica l'Ajuntament s'estiga més preocupat a gastar els diners en festes que en servicis per als ciutadans.

» Servicis sanitaris
Loles Ripoll, regidora de Comrpomís, ha denunciat la tardança en l'obertura del centre de salut auxiliar de La Canyada, previst per a finals d'agost i que començarà a funcionar la segona setmana d'octubre.

Ripoll denuncia que el consultori es pose en funcionament sense el Servici d'Urgències que correspon a la zona segons els ràtios marcats per la Generalitat Valenciana. Per això, Ripoll exigix la implantació d'este servici i subratlla que la unitat d'urgències s'ha de configurar amb plantilla pròpia per a així evitar que es mobilitze el personal de la resta de consultoris/centres mèdics del terme municipal.

També va recordar la necessitat dotar al nucli urbà de Paterna, amb més de 37.400 habitants, amb més instal·lacions sanitàries.