dijous, de setembre 13, 2007

Justícia obrirà un jutjat de violència sobre la dona a Paterna

Visita el blog original a: Paterna en red


La Conselleria de Justícia va anunciar ahir l'obertura del segon jutjat específic sobre violència sobre la dona en la província de València. El primer es va crear en Torrent i ja està en funcionament i el de Paterna s'espera que comence a funcionar a finals d'any.
Es complix així una de les reivindicacions tant de l'anterior alcalde i portaveu actual del PSOE, Francisco Borruey, com de l'actual alcalde Lorenzo Agustí, qui va acudir a la reunió junt amb Patricia Montagud, secretària autonòmica de Justícia i Ignacio Luján, jutge degà del partit judicial de Paterna.

En un lloc provisional
El jutjat de violència sobre la dona es crearà en unes instal·lacions provisionals cedides per l'Ajuntament fins a la construcció del Palau de Justícia en l'avinguda Vicente Mortes. El jutjat crearà onze llocs de treball, un magistrat, un secretari judicial i nou funcionaris. Este jutjat alleujarà el treball del jutjat número 2, que actualment tramita els casos de violència masclista.

Obertura del jutjat d'instrucció número 6
En la reunió es va anunciar també l'obertura del jutjat d'instrucció número 6. Paterna és el partit judicial núm. 14 de València i dóna servici als municipis de Burjassot, Godella, Paterna i Sant Antoni de Benagéber.

Imminent inici de les obres
Fa ja 6 anys que l'Ajuntament de Paterna va cedir els terrenys per a la construcció d'un Palau de Justícia, no obstant això, la Generalitat ha posposat any rere any la construcció del mateix, però pareix que finalment les obres començaran l'any que ve.